Політичний експерт Валерій Клочок у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, як приїзд президента Польщі Анджея Дуди вплине на Кримську платформу.

«Ми дуже багато говоримо про персоналії. Звісно, я розумію, що ті, хто будуть на фото з Зеленським… Дуже важливо. Тому що це фото не просто з Зеленським, це фото з Україною. І мені прикро, наприклад, що немає представництва найвищого. Кортіло б, безумовно», - каже експерт.

Історію з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, яка приїде в Україну після зустрічі з Путіним за день до Кримської платформи, Клочок називає «неприємною».

«Тому що тут просто тебе відмітають. Ти ніхто, до побачення, ми тут свої речі розставляємо… Але реалія така», - сказав він.

Проведення Кримської платформи експерт оцінює позитивно, проте вважає, що це треба було зробити багато років тому.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Попередня влада піднімала це питання в ООН навіть… Але сам майданчик тут, в Україні, дуже важливий. Можливо, якісь були речі, які не давали змоги або не вважала влада за потрібне їх реалізовувати», - підкреслив Клочок.

Як повідомляв Знай.uа, Решмеділова пояснила, чому Меркель їде в Україну за день до Кримської платформи.

Також Знай.uа писав, що Чаплига розповів, що скаже Меркель по приїзду в Україну.