Політолог Тарас Загородній у своєму блозі розповів про тарифну політику влади. За словами експерта, влада грає на тарифах, спочатку підвищуючи їх, а потім трохи знижуючи.

«Як повідомив Шмигаль, за дорученням партії уряду у нас знижуються ціни на електрику. Тепер для побутових споживачів буде знижена ціна з 1,68 на 1,44 грн. Правда, Шмигаль забув згадати одну просту деталь: вони в кінці минулого року підняли ціни, тобто та ціна була 90 копійок, а тепер вона 1,44 грн. Спочатку ми підняли до чортиків, а потім даємо невелику знижку і оголошуємо це великою перемогою», - зазначив Загородній.

На думку експерта, це чергова імітація діяльності з боку влади, яка говорить про те, що наша влада метається. Як зазначив політолог, таким чином, влада грає на тарифах, ставлячи підвищені ціни, а потім трохи їх знижуючи.

«Насправді це ніяка не перемога, а чергове обдурювання. Глобальна помилка, яку робить наша влада, це коли вони всі 7 років розповідали про те, що це ринок, хоча там ринку немає – це боротьба монополій», - сказав Загородній.

Як зазначив політолог, влада таким чином відкривається під удар критики від опонентів, які апелюють тим, що влада може за вказівкою знижувати тарифи, але не робить цього.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загородній розповів, чому Захід нас не може звинувачувати в бездіяльності в боротьбі з корупцією.

Також Знай.ua повідомляв, що Загородній заявив, що пролобійованим Заходом чиновникам все одно на Україну.