Глава київського відділення «Національного корпусу» Сергій Тамарін у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, чи підтримає «Нацкорпус» тарифний Майдан, якщо він відбудеться восени.

«Ситуація з тарифами нічим не краща, ніж в інших сферах нашої держави. Мене, звісно, наразі більше безпекове питання турбує, тому що я людина, яка прийшла з фронту в політику. Тарифи, все інше – це те, чим саме й живуть українці. Тому зазираючи у цю сферу, я розумію, що там теж дуже-дуже багато проблем», - каже Тамарін.

За його словами, про будь-які проблеми, які висвітлює «Нацкорпус», активісти намагаються не просто говорити, а пропонувати шляхи їх вирішення.

«Тому щодо і тарифних питань ми теж формуємо позицію, формуємо пропозиції певні, і вони зараз у стадії, звісно, розробки. Тому що інше питання нас зараз більше цікавить. Це «п’ята колона», це колаборанти, це війна на Сході», - сказав глава київського відділення «Нацкорпусу».

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Він зазначає, що «Національний корпус» – це майже остання велика політична сила, яка здатна чинити супротив.

«Наш кейс полягає не у тільки силовому протистоянні з силовиками… Кейс «Нацкорпусу» – це метод стримань і противаг. Це як показувати на проблему, так і пропонувати шляхи її вирішення. Ми просто не будемо мовчати, ми не будемо терпіти, ми не будемо чекати, поки хтось інший за нас це зробить», - резюмував Тамарін.

Як повідомляв Знай.uа, Жорін заявив, що жоден з олігархів не спонсорує «Нацкорпус».

Також Знай.uа писав, що Тамарін прокоментував ситуацію з «Нацкорпусом» у Харкові: «Це все дуже схоже на постанову».