Керівник Центрального штабу Національного Корпусу Максим Жорін у програмі Мирослави Бобровської «А как на самом деле?» розповів, хто фінансує Нацкорпус. За його словами, ніхто з олігархів не стоїть за Національним корпусом, а усі надходження йдуть від людей, які підтримують партію.

«Не так багато у нас ефірів на будь-яких телеканалах: досить рідко ви нас сьогодні побачите на телеканалах, кому б вони не належали. Одна з причин це те, що ми не маємо відношення до жодного з олігархів. Так, коли питання важливе і різке, нас запрошують на канали, щоб була можливість запитати або спростувати», - зазначив Жорін.

За словами націоналіста, на сьогоднішній день фінансування Нацкорпусу складається з тих коштів, які перераховують люди, що підтримують партію. Як зазначив Жорін, цим займаються абсолютно різні бізнеси і зокрема особисто його бізнес.

«У мене є своя особиста справа, за рахунок якої я живу і з якої я так само підтримую нашу партію. І таких людей величезна кількість, які займаються бізнесом, це ветерани, які повертаються і відкривають власні справи», - сказав Жорін.

Жорін підкреслив, що ніхто з олігархів не спонсорує Національний корпус.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, «Нацкорпус» заявив, що СБУ фальсифікує справу харківських ветеранів.

Також Знай.ua повідомляв, що СБУ провела низку обшуків у членів Азовського руху: «Нацкорпус» виступив проти.