Політичний експерт Владислав Дзівідзінський у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, чи можливий в Україні афганський сценарій.

«Можливий, але не хотілося б. За великим рахунком більшість наших громадян набагато більше турбують питання внутрішні, питання навіть побутові, ніж питання міжнародної політики. Але зв'язок, безумовно, є», - каже експерт.

За його словами, нинішня українська влада продемонструвала невміння проводити системну політику.

«Системна політика, особливо на міжнародному рівні, полягає в послідовності дій. І не маючи можливості відбудувати правильну позицію України на зовнішній арені і в спробах хоча б зберегти отримане всередині нашої країни... Наскільки я розумію, це для політтехнологів не секрет, не можеш отримати підтримку для себе – можна її прибрати в опонентів. Те, що зараз робить українська влада – вона системно працює по внутрішнім опонентам», - сказав Дзівідзінський.

Він зазначив, що українська влада і українське суспільство вибудовують певні надії щодо зовнішніх чинників впливу на Україну.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«Вся наша сучасна історія будується на побудові щоразу надій, які не виправдовуються, досягається точка кипіння і вона перетворюється в так звані революції... Потім знову ми розчаровуємося, і у нас в цілому динаміка до розчарування того, що взагалі може статися хорошого в Україні», - резюмував експерт.

Як повідомляв Знай.uа, Корчілава розповів, як події в Афганістані вплинуть на Україну.

Також Знай.uа писав, що Чаплига розповів, що скаже Меркель по приїзду в Україну.