Директор ГО CHARITY TUNER Катерина Жук у новій програмі «in kyiv» з блогером Катериною Павловою прокоментувала роботу комунальних підприємств столиці України і назвала найгірше серед них.

На думку гості програми, найгірше працює КП «Київтеплоенерго», адже люди з ним потрапляють у безвихідні ситуації. «Їм нараховують якісь зайві обсяги спожитої гарячої води, а потім не перераховують», - підкреслює вона.

Принагідно Жук згадує про локдаун, коли людям прийшли платіжки за опалення з колосальними сумами, а щодо перерахунків потрібно звертатися в центр комунального сервісу. За її словами, центр комунального сервісу приймає заяви, а тоді має передавати їх далі, на що йдуть місяці, а відповіді так і немає.

У той же час, каже гостя програми, платіжки залишаються такими ж, до того ж ще й нараховують штрафні санкції та пеню. Вона констатує, що це замкнене коло, адже договір ніяк не вказує КП «Київтеплоенерго» терміну на відповідь.

Принагідно гостя програми звертає увагу на неякісність послуг: батареї теплі лише на половину, а замість гарячої води – тепла.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Жук нагадує про зростання тарифів на опалення і зазначає, що люди в такому разі просто відмовляться платити. «КП «Київтеплоенерго» тоді повинні будуть оголосити себе банкрутом і закритися. Тому що люди не платитимуть їм стільки грошей, коли вони не можуть вирішити жодне питання», - констатує вона.

Як повідомляв Знай.ua, Жук заявила, що «будинок-монстр» на Подолі – відображення дійсності Києва.

Також Знай.ua писав про те, що Сергієнко розповів, чим може зашкодити Києву відсутність генплану.