Політолог Тарас Загородній у своєму блозі розповів про невірну ініціативи уряду. За його словами, влада хоче контролювати якомога більше фінансових потоків українців.

«Не дивлячись на те, що не дають можливості розвиватися бізнесу, щоб він платив вам хороші зарплати, держава впевнена, що ви щось хлопці зажерлися. Тобто ви щось заробляєте, витрачаєте гроші на придбання квартир, будинків та інше, тому ці гроші в їх розумінні повинні бути у держави», - зазначив Загородній.

За словами експерта, влада заявила, що тепер буде відслідковувати покупки простих громадян. На думку політолога, держава хоче примусити українців платити податки, щоб всі гроші знаходились у них під контролем.

«Вони тепер будуть питати, за що ви це купили і як ви смієте це витрачати? Хлопці платіть великі податки, тому що нам не вистачає», - сказав експерт.

На думку політолога, влада подібними ініціативами має на меті контролювати фінансові потоки громадян з метою власної вигоди.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загородній розповів, чому Захід нас не може звинувачувати в бездіяльності в боротьбі з корупцією.

Також Знай.ua повідомляв, що Загородній заявив, що пролобіюваним Заходом чиновникам все одно на Україну.