Президент асоціації спеціалістів з нерухомості Юрій Піта в ефірі програми “My.ua” з Катериною Павловою розповів, чи варто зараз продавати або купувати житло.

"Є такий закон, якщо вирішив продавати — завжди потрібно продавати. І купувати, якщо вирішив. Не чекати якихось супер змін. Тому що якщо ти вирішив зараз продавати — тобі потрібно купувати, а в принципі росте скрізь нерухомість. За те, що ти продаси — за те ти і купиш. Але якщо є можливість продати сьогодні, а купити пізніше, через рік, наприклад, півтора, і десь ці гроші притримати — можливо, зараз непоганий момент для продажу", - сказав Юрій Піта.

Він зазначив, що також ці гроші можна реінвестувати в інші напрямки.

За його словами, зараз можна придбати нерухомість в іпотеку під непогані відсотки, але потрібно враховувати момент нестабільності. Відсоток, який потрібно платити за іпотеку, не суттєво збільшує розмір кредитних коштів.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, тисячі українських багатоповерхівок під загрозою обвалу, мешканці б'ють на сполох: "Не несуть відповідальності".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що юристка розповіла, як домогтися компенсації за затримки термінів забудовником.