У програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина» актор серіалу «Вулиці розбитих ліхтарів» і музикант Оскар Кучера розповів про важку професію актора та поміркував над тим, чи бажає він такої кар’єри своїм дітям.

Передусім гість програми обґрунтовує важливість «зірковості» в акторській сфері: це показник, фінансова незалежність і стабільність. «Якщо ти не хочеш бути зіркою, значить, ти не хочеш бути артистом», - підкреслює Кучера. А відтак він не вірить словам артистів про їхнє небажання ставати зірками або ж скидає це на неправильний вибір професії.

Також актор зізнається, що не надто бажає такої кар’єри своїм дітям. «Це не дуже проста, невдячна для багатьох професія, яка змушує сильно лапками збивати молочко в сметану. Величезна кількість артистів випускається щороку з театральних інститутів, але зірками стають одиниці», - пояснює він.

Водночас Кучера зазначає, що у цій сфері батьки нічого не вирішують, якими би зірками вони не були: все залежить від кожного конкретного артиста. Тобто, підкреслює гість програми, його ім’я ніяк б не допомогло його дітям розпочати кар’єру акторів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кучера розповів, як озвучував мультфільм «Мадагаскар».

Також Знай.ua писав про те, що Сухачов поділився секретами професійних ведучих.