Український журналіст і телеведучий Ростислав Сухачов у програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина» розповів, як повинен поводитися ведучий, коли на програму приходить скандальна людина. На його думку, таке явище піднімає рейтинги, але ведучі повинні контролювати таких людей під час програми.

«Конфліктність в ток-шоу – це добре. Не просто так ці заряджені барбоси туди приходять і дійсно конфліктні ситуації піднімають рейтинг. Для цього ведучі і потрібні, щоб потім всю цю історію ввести в правильне річище і показати, що ця скажена собака, яка прийшла на ефір, насправді не має рації», - зазначив Сухачов.

На думку ведучого, конфлікти в прямих ефірах позитивно позначаються на рейтингах і роблять шоу цікавіше, але головна задача ведучих після ефірного конфліктного струсу все прояснити для глядачів, якщо щось було сказано невірно.

«Але ми показуємо це, тому що це явище існує в Україні: такі зі своїми радикальними позиціями, які виводили з себе, дратували і дискримінували людей», - сказав Сухачов.

Як зазначив ведучий, в українських програмах часто можна зустріти людей з маргінальними позиціями і обов'язок ведучих – контролювати всю ситуацію протягом шоу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Бебешко пояснив, чому молодь слухає Morgenshtern.

Також Знай.ua повідомляв, що Бебешко розповів про мовне скандалі навколо групи «Green Grey» і концерту до Дня Незалежності.