Атмосфера пісні поступово стає важливішою за текст, а відтак музика спрощується. Так про сучасну музику сказав звукорежисер і музичний продюсер Володимир Бебешко у програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина».

Бебешко розповідає, що у музичних тенденціях намагається не відставати від світу, а відтак слухає, наприклад, Morgenshtern, аби зрозуміти вподобання молоді. Тим не менш, каже він, цей час із його музикою все одно видається йому дивним. «Намагаюся не відставати, але багато чого не розумію», - каже продюсер.

Тим не менш, він вважає цю ситуацію нормальною і принагідно згадує свою молодість, коли старше покоління критикувало їхню музику. «Коли я був молодий, ми своїм старим говорили «Та що ви! А ось ми...», так ось і зараз молодняк», - зазначає Бебешко.

Тому сам він не збирається якось критикувати музичні вподобання молоді, натомість намагається їх зрозуміти. «Зараз інший час, молоді не потрібні пісні і тексти. Зараз потрібен один приспів з незрозумілого поєднання звуків і щоб воно «ковбасило», - пояснює звукорежисер. Бебешко додає, що сучасну музику можна назвати простою, але цим вона і відповідає своєму часу, її ціль – резонанс, а засіб – не текст, а атмосфера.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нейолов заявив, що до театру ходить 6% населення великого міста.

Також Знай.ua писав про те, що Нейолов заявив, що немає театрів, які обов’язково потрібно відвідати.