Художній керівник театру-студії «Чорний квадрат», режисер Анатолій Нейолов у програмі «Головне питання з Борисом Бронштейном» розповів, як театр переживає пандемію коронавірусу.

«Ковід, звичайно, найбільше вдарив. Але він вдарив не тільки по театру. А до ковіду у нас були суцільні аншлаги, і публіка йде. І в інших театрах теж було досить непогано», - каже режисер.

Водночас він заперечує, що країна переживає культурний підйом.

«Є таке поняття душевна еліта, духовна еліта. І це не професія, це не вік, це не соціальний статус – це стан душі. І ця кількість людей завжди приблизно однакова, і вона була такою десь і 50 років тому, і 70 років тому, і 10 років тому, і зараз. До театру в принципі ходить 6% населення великого міста – це не так багато. Це загальносвітова статистика», - сказав Нейолов.

За його словами, 6% населення для існування театру цілком достатньо. Режисер зазначив, що інші 94% в театр не ходять і ніколи там не були, а якщо один раз і потрапили туди випадково – то більше не повертаються.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

«Людина, яка ходить до театру... вона інша. Неважливо, вона лікар, водій маршрутки – вона емоційно інша. Якщо у тебе немає совісті – ти театр не сприймеш, просто не вийде», - резюмував художній керівник театру-студії «Чорний квадрат».

Як повідомляв Знай.uа, Мойсеєнко розповів про оранку «Кроликів» та звідки береться талант.

Також Знай.uа писав, що Данилець розповів про відносини з Мойсеєнком: «І брат, і друг, і колега».