Звукорежисер і музичний продюсер Володимир Бебешко у програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина» розповів про помилку організаторів концерту до 30 років незалежності України. За його словами, в команді організаторів, ймовірно, можуть перебувати провокатори або просто непридатні співробітники.

«Я хочу допомогти Зеленському, щоб він позбувся непотрібних людей і дурниць, які вони роблять. Ось зараз Зеленський робить концерт до 30 років незалежності. Знову скандальна історія з групою «Green Grey». Це чиста провокація. Хіба ті люди, які запросили «Green Grey» не знали, що вони співають російською мовою? Знали і потім вони їм відмовили», - зазначив Бебешко.

За словами продюсера, через помилку організаторів концерту до 30 років незалежності з запрошенням російськомовної групи «Green Grey», а потім скасування їх виступу, російські ЗМІ і опозиційно налаштовані партії підхопили наратив, що в Україні зазнає утисків російська мова.

«Навіщо ви це робите? Навіщо ви знову підставляєте президента, якщо ви знали, що буде тільки україномовне в концерті? Це ж не Зеленський «Green Grey» запросив, йому не до цього зараз», - зазначив Бебешко.

На думку продюсера, ймовірно, що в команді Зеленського знаходяться провокатори або просто некомпетентні співробітники, тому таке і сталося. Як зазначив Бебешко, тут немає помилки Зеленського, тому що він зараз вирішує інші важливі питання, а не займається організацією концерту.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua Мойсеєнко розповів, як побував «хорошим росіянином» в Німеччині: «Значить, ви бачили поганих?».

Також Знай.ua публікував слова Мойсеєнко: Людині потрібно отримувати позитивні емоції. Потрібно вихлюпувати кудись.