У програмі Сніжани Єгорової «Снігова Лавина» народний артист України, гуморист, лауреат премії Аркадія Райкіна Володимир Мойсеєнко пояснив, чому сміх важливий для людини і чому в Україні гумор-шоу мають таку популярність.

Гість програми зазначає, що сміх – це не реакція на погане життя, навпаки, гарне життя змушує людей сміятися із більшим задоволенням. «Людині потрібно отримувати позитивні емоції. Потрібно вихлюпувати кудись», - каже він.

Водночас Мойсеєнко зазначає, що естрада і гумор взагалі – це не рафінована сфера, там не можуть бути самі лише інтелігенти, але це не означає, що можна не займатися розвитком дітей. «Де вона візьметься, ця внутрішня культура? Читати - не читаємо, коли речення з двома комами сприймати не встигаємо», - обурюється артист. Він розповідає, що багато читав у школі і це потрібно вкладати у свідомість дитини з самого малку.

Також Мойсеєнко повідомляє про метаморфози, які пережила глядацька аудиторія на концертах протягом останніх десяти років. Зокрема, каже він, інтродукція потребує більше часу, оскільки люди приходять заклопотані і їх потрібно відволікти.

Артист зазначає, що спершу доводиться проводити довгий вступ, який може займати 10 хвилин. «Ми збиваємо їх і їхні настрої і налаштовуємо на те, щоб вони нас не просто вже бачили і слухали, а вже й починали чути», - пояснює він. Як розповідає Мойсеєнко, доводиться розповісти кілька жартів, щоб отримати масову реакцію, а тоді вже можна переходити до самої програми. Зусиль на такі речі, каже гість програми, йде багато.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Данилець розповів, як починався їхній дует з Мойсеєнко.

Також Знай.ua писав про те, що Данилець поділився секретом свого гарного настрою.