Політолог Артем Бронжуков в ефірі програми "Що далі" з Любов’ю Завальнюк на каналі "Знай24" розповів, чому українська армія не розвивається, і чи дадуть нам зброю Сполучені Штати Америки.

“Справа в зброї і в розвитку української армії полягає в тому, що це питання не економічне. Це питання, в першу чергу, політичне. Тому, коли ми говоримо, що є певні проблеми на рівні адміністрацій президентів, на рівні урядів держав, то не вистачає виключно політичної волі. Сьогодні, коли західні партнери бачать, що в України немає у влади реально єдиної позиції. Немає розуміння того, як розв’язувати конфлікти. Немає розуміння стратегії реінтеграції Донбасу. Давати просто так зброю ніхто нам не буде”, - сказав Артем Бронжуков.

Він зазначив, що коли в України будуть чіткі гарантії та розуміння майбутнього — тоді вона зможе вимагати деталей.

“Психологія української сьогоднішньої влади будується на тому, прийдіть, нам допоможіть, дайте чогось — це ненормально для держави, яка називає себе суверенною, незалежною”, - додав політолог.

За його словами, Україна повинна сама зміцнювати свою армію, і зокрема вчасно виконувати оборонне замовлення.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, що Зеленський повинен говорити Байдену з приводу російської ядерної зброї в окупованому Криму.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Яценюк заявив, що Україна витримала економічну кризу не завдяки владі, а завдяки світовим цінам на руду і зерно.