У програмі «On target з капітаном Гарі Табах» генерал Збройних Сил України Сергій Кривонос розповів про свої зв'язки з видатним тезкою і знаменитим кіноактором Голлівуду.

«У мене часто запитують, чи не родич я легендарного Максима Кривоноса? Ну, принаймні, я не знаю цього, документально це важко простежити. А по-друге, яка різниця, родич чи не родич? Я роблю те, що повинен робити для своєї країни, як свого часу робив Максим Кривоніс для України», - говорить він.

Частина його дитинства пройшла в Кременчуці, а потім у Сибіру, куди батьки в 70-х роках виїхали на заробітки.

«Я в місті Сургуті навчався з першого по третій клас, потім ми повернулися в Україну. Ті роки були досить цікаві. Те, що я дитиною бачив в Україні і в Росії, в багатьох моментах сформувало моє ставлення, до Росії в тому числі. Не стільки до Росії, скільки до порядку, який там існує», - згадує генерал.

Він розповів, що закінчував школу вже в Кременчуці, навчався у профтехучилищі і два роки служив у Радянській армії, в розвідці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Після служби вступаю в знамените Київське вище загальновійськове командне училище імені Фрунзе. У фільмі «Червона спека» Шварценеггера запитують: «Де ти вчився?» - «У Київській розвідшколі». Так це як раз та Київська розвідшкола. Училище було знамените тим, що найбільша кількість розвідників, які перейшли на Захід, були його випускниками, включно з Віктором Різуном (Суворовим)», - говорить Кривонос.

Як повідомляв Знай.ua, Кривонос заявив, що Росія буде нарощувати свої зазіхання і розхитувати ситуацію.