У новому випуску програми «Акценти» з блогером Тетяною Резвін політичний експерт Микола Спірідонов розповів про екватор депутатської каденції у Верховній Раді та дав оцінку їхній роботі за два роки.

«Наступні вибори у нас вже близько. Навіть не тільки позачергові, а й чергові. Приблизно половину каденції депутати вже відбули, вони вже думають про те, як їм продовжити своє перебування в наступному електоральному циклі у тих же самих кріслах. Два роки роботи цих народних депутатів можна оцінювати по-різному, дивлячись з якої позиції їх оцінювати», - сказав він.

Спірідонов вважає, що, з одного боку, оскільки була створена так звана монобільшість і вона досить довго працювала в турборежимі й приймала дуже багато рішень, то начебто вона була ефективною. Але, на його думку, при цьому дуже багато тих рішень не йшли в результаті на користь Україні, все приймалось швидко, але без чіткої стратегії та напрямку.

«Саме тому не можна надати блискучої оцінки такій роботі. Особливо що стосується ринку землі, тому що наче б то прийняли та назвали це реформою, але зараз почали скуповувати землю майже за безцінь, тому не зрозуміло, чи буде це країні на користь. Тому я б поставив роботі депутатів, яка була проведена за два роки, скоріше трійку, але, напевно, самі народні обранці б з моєю оцінкою не погодились», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Повернення графіків відключення світла: як підготувати квартиру до стрибків напруги Пенсіонерам розширюють соціальні послуги: що можна отримати 500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати Пенсіонерам доплатять солідні гроші: надбавки приходитимуть три місяці
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Павловського, що розмір субсидії для кожної родини буде зменшено фактично на половину.

Також раніше для Знай.ua Рябцев розповідав, що держава повинна замінити систему подачок системою соціальних пакетів.