Політичний експерт Антон Малєєв в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24" розповів, чому Україна зазнає іміджевих втрат через перенесення зустрічі президента України Володимира Зеленського з президентом Сполучених Штатів Америки Джо Байденом.

Антон Малєєв розповів, чи є для України поганим перенесення зустрічі Володимира Зеленського з Джо Байденом.

“Це форс-мажор, але це, безумовно, поганий сигнал для України, як такий. Заради справедливості треба сказати, що дійсно, перенесли не тільки нашу зустріч, але й ще прем’єр-міністра Ізраїлю, ще декількох важливих закордонних представників. І ми тут не єдині. Однак, в принципі на міжнародній арені ніхто ж не запам’ятає, які були обставини. Всі будуть пам’ятати, що просто перенесли. А перенесення — це вияв неповаги до того, з ким ти будеш розмовляти”, - сказав Малєєв.

За його словами, через це сьогодні можуть зазнати іміджевих втрат не тільки Сполучені Штати, але й Україна.

“Уявіть, які будуть проблеми з відновлення цієї довіри у наступного президента. І так добре, що наша делегація пішла на зустріч адміністрації Байдена. Однак, я не вірю, що будуть якісь там реальні зсуви в самих перемовинах, заради яких можна було б йти на такі поступки”, - додав експерт.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі пояснив, чому Байден призначив зустріч Зеленському наприкінці літа.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Нагірний розповів, які теми Україна буде піднімати у США.