Чи буде підсумок зустрічі президентів більшою мірою результатом роботи самого Зеленського чи його команди? Свою думку у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» висловлює політичний експерт Антон Малєєв.

«Говорячи про команду Зеленського, завжди мають на увазі команду Єрмака. На жаль, одна з проблем політики – це прагнення знайти крайнього. В очах усіх, хто говорить з президентом, Зеленський хороший, а Єрмак поганий. Адже Зеленський говорить тільки хороші речі, а погані – Єрмак. З іншого боку, у Єрмака немає ніяких формальних повноважень, та й давати їх йому не можна. Але в даному конкретному випадку за всі можливі досягнення зустрічі президентів будуть дякувати адміністрації президента США», - вважає гість програми.

Він також прокоментував підсумки Кримської платформи.

«Передбачалося, що ми всіх зберемо, і всі дружно скажуть, що Крим – це Україна. Ну так, юридично всі це і так визнають. Є ще три блоки питань, але ж сама Україна не пропонує ніяких варіантів їх вирішення. Очевидно, що у нас немає ні плану B, ні плану C, інакше б їх за два роки вже публічно оголосили. І були б призначені люди, які відповідають за ці плани. Але нічого подібного насправді немає», - говорить Антон Малєєв.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політолог Максим Ялі припустив, що американці запевнять Україну в зміцненні співпраці, але не дадуть ніяких гарантій.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Володимир Нагірний розповів про теми, які будуть обговорюватися на україно-американської зустрічі президентів.