Політичний експерт Артур Білоус у студії My.ua розповів про те, які проміжні цілі необхідно вирішувати в ході реінтеграції Криму в Україну.

Потрібно налагодити гуманітарні аспекти, наприклад, із банківськими вкладами, які втратили українські вкладники.

«Того ж «ПриватБанку» і так далі, якось питання зависло. Ось таким чином потрібно вирішувати, а не робити якісь економічні зони. Тут треба віддати належне нинішньому президенту і його партії, хоч я їх і критикую. Вони скасували той закон, абсолютно ганебний, який був прийнятий попередньою владою, де в Криму створювали економічну зону. Виходить, що з цією окупацією олігархи, наближені до президента, тільки виграли. Вони могли там реєструвати підприємства, не платити податки під виглядом війни і окупації», - розповідає експерт.

Він переконаний: необхідно зробити все, щоб звичайні люди не відверталися від України, тому що вони виявилися в програші.

«Самозайняті люди, які здавали в оренду відпочиваючим своє житло, явно програли. Тому що українські туристи так чи інакше складали там добру половину в ті роки, поки Крим був наш не тільки де-юре, але і де-факто. Ці люди хотіли б далі мати українських туристів», - зазначає Білоус.

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні В Україні оновили правила для виїзду за кордон "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Знай.ua повідомляв, що Експерт розповів, чи актуальне сьогодні для світу питання Криму.

Також Знай.ua повідомляв, що Шеховцов назвав імена кремлівських агентів, які діють проти України.