Політтехнолог Віталій Бала в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24" розповів, якою буде політична осінь, і що потрібно робити владі і опозиції.

“Осінь може стати лакмусовим папером для влади і для опозиції. Опозиція, якщо не скористається цією осінню, у неї будуть, з моєї точки зору, достатньо туманні перспективи у майбутньому політичному ландшафті. Тоді дійсно буде серйозна потреба вже реальна в інших лідерів політичних, які в опозиції до чинної влади, на інші політичні проєкти. У влади навпаки, вона буде все робити для того, щоб напругу зняти. Щоб не дати можливості організувати ці протестні акції”, - сказав Віталій Бала.

За його словами, наразі влада вважає, що може стримувати зростання тарифів.

“Тому оця осінь буде, я б не сказав, що такою спекотною, як про це говорять, але вона буде більш технологічною. Хто зможе в цій ситуації переграти. Бо для того, щоб вулиця вийшла, всі підстави насправді є. Питання комунальних послуг, питання тарифів, питання зниження рівня життя стосується всіх”, - додав Бала.

Він зазначив, що якщо опозиція зможе цим скористатися і подати особистий приклад — їх підтримають.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кулик заявив про протести восени, що такий шторм може знести весь режим.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Нагірний зазначив, що ми побачимо, швидше за все, кілька замін на позиціях міністрів.