Чи очікуються цієї осені кадрові перестановки у владі, і якщо так, то які? Свою думку про це у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» висловлює експерт бюро аналітики «Тектум» Володимир Нагірний.

«Я не буду оригінальним. Думаю, що сценарій повної заміни складу уряду цієї осені реалізований не буде. Замість цього ми побачимо, швидше за все, кілька замін на позиціях міністрів. У відставку відправлять від двох до п'яти міністрів. Швидше за все, це будуть саме ті міністри, про відставку яких зараз ходять розмови, наприклад, міністр оборони. Є чутки про можливе призначення на цю посаду Ірини Верещук, але, на мій погляд, тут складно робити прогнози, адже навіть на рівні засобів масової інформації обговорюються різні варіанти. Швидше за все, йде пошук можливих кандидатів на цю посаду», - вважає експерт.

На його думку, яким буде остаточне розв'язання цього питання, зараз передбачити не можна.

«Крім Міністерства оборони, в тому, що стосується відставок, я не ризикну назвати конкретні імена. Річ у тім, що самі ці імена підіймають хвилю, починаються розмови: мовляв, є версії про швидку відставку цих людей. Але, можливо, відставки торкнуться ще й Міністерства соціальної політики», - каже Володимир Нагірний.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політолог Артем Бронжуков заявив, що не бачить передумов для повної або часткової заміни складу Кабінету міністрів.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку політолога Андрія Багінського, навіть заміна уряду не приведе до кардинальних політичних змін.