Нутриціологиня Ксенія Чалмой у програмі «Акценти» розповіла, що таке ЗСЖ насправді. За її словами, ключовою в ЗСЖ є ментальна складова.

«Ваші триразові в тиждень тренування не говорять про ваш здоровий спосіб життя. Ви повинні розуміти, що здоровий спосіб життя, перш за все, йде з голови: від ваших думок, від того, як ви ставитеся до навколишнього світу і яких людей ви залучаєте до себе», - зазначила Чалмой.

За словами експерта, харчування це вже доповнення до вашого здорового способу життя, а головне – це ментальна складова. За її словами, те, як ви влаштовані всередині, дійсно прямо відноситься до того, здоровий у вас спосіб життя чи ні.

«Фізична культура – це культура, яка повинна прививатися ще з дитсадівських років разом з культурою харчування. Навіть якщо ви відмовилися від алкоголю, але викидаєте недопалки, то це не ЗСЖ», - підкреслила Чалмой.

На думку нутриціологині, якщо людина дозволяє собі викидати сміття просто на вулицю, то це теж не ЗСЖ, тому що виховання переплітається з тією здоровою «ЗСЖвською» ментальністю.

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мірошниченко розповів, до яких заходів доведеться вдатися влади після повернення ОРДЛО.

Також Знай.ua публікував слова Мірошниченка, що в Україні не може бути подвійного громадянства.