У новому випуску програми «Розвилка» з блогером Любов'ю Завальнюк у студії Руслана Бізяєва політолог Руслан Бізяєв проаналізував результат візиту Зеленського в Америку.

«В Україні ситуація зрозуміла, деякі вважають, що візит Зеленського в США був історичний і мало не проривний, який не тільки підтвердив стратегічне співробітництво між Америкою і Україною, а й дав їм новий імпульс. А деякі ж вважають, що візит Зеленського абсолютно провальний і декларативний і що цей візит щодо якого не варто робити гучних заяв», - підкреслив він.

Бізяєв розповів, що була підписана спільна декларація між Україною і США, і якщо її уважно проаналізувати, то вся конкретика полягає тільки в тих пунктах, які не суперечать концепції Байдена щодо ситуації в Східній Європі. Одним з аспектів укладання угоди адміністрації Байдена і урядом Німеччини, підкреслив він, було те, що крім «Північного потоку-2» сторони зафіксували, що політичні процеси у Східній Європі віддаються в управління Німеччині.

«Тобто фактично Україна це здебільшого проблема Німеччині, але не проблема США. Було сказано дуже багато гучних слів і ці гучні слова знайшли своє відображення в підписаному меморандумі між Україною і США. Тобто за результатами візиту вершки і корінці кожна зі сторін бачить по-своєму, стакан на половину повний або на половину порожній. У нашому випадку, на мій суб'єктивний погляд, проаналізувавши весь меморандум, стакан на половину порожній», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Ялі, що Байден зараз починає реалізовувати курс Трампа на поліпшення відносин з РФ.

Також раніше для Знай.ua Нагірний пояснював, чому Україна - не майданчик для перемоги для США.