Чи може Україна заробляти на інноваційних видах спорту? Свої міркування з цього приводу у програмі My.ua висловлює чемпіон України та президент Української федерації вейкбордингу Юрій Зозуля.

«Всі знають, що є рафтинг-тури в Туреччину – але не всі знають, що є такі тури в Карпати. І про кайтові споти в Туреччині всі знають, але не про те, що такі ж є і в Києві. У нас є шикарні місця для інноваційного спорту, але потрібно, щоб про них знали хоча б українці. Тоді про них дізнаються й іноземці. Навіть зараз, випробувавши ці місця, вони називають їх кращими у світі. Ніде на планеті у двадцяти хвилинах шляху від центру міста немає воднолижних баз – тільки в Києві. У всіх європейських столицях, щоб потрапити на таку базу, потрібно дві години їхати за місто. Адже там свого часу королі все забудували. Там немає місця ні для канатної дороги, ні для вейксерфінга. А у нас вони є», - каже спортсмен.

Він зазначає, що в Києві можна знайти спортивні центри поруч з п'ятизірковими готелями, про що туристи в інших європейських країнах навіть мріяти не можуть.

«Спортивний туризм міг би залучати в Україну масу гостей. Ті туристи, які вже приїжджають в Україну, в захваті від неї. Тут є всі умови, тут все дешево, і тут дуже красиві дівчата. Головне – щоб всі знали про переваги України», - вважає Юрій Зозуля.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше на острові Хортиця було влаштовано унікальне лазерне шоу.

Також Знай.ua повідомляв про те, які розцінки на екстремальний туризм в Україні.