Громадський діяч Віктор Андрусів у програмі “Tiger news” з Петром Охотіним розповів, в чому може бути український прорив.

Віктор Андрусів розповів, який прорив має бути в Україні, щоб усе запрацювало.

“Японія не має взагалі нічого. Ізраїль, країна, передова в технологіях, яка воює. Я часто цитую Поппера, який колись написав, що “Немає нічого простішого, ніж розв’язання ідеї курки і яйця”. Так от, спочатку була ідея курки, і ідея яйця. Щоб навіть у нас з’явилася курка — спочатку треба придумати її назву”, - сказав Андрусів.

Він зазначив, що навіть Радянський Союз на початку і в кінці був різним, оскільки на початку він мав на меті ідеологію, натхненну на прорив, і дивував світ.

“Це була радикальна модернізація. Для того, щоб вона відбулась, повинна нова ідеологія бути. І сьогодні у світі я б за основу брав таку річ, як ідеологія оцих екотрендів. Це передова історія. Ми вже ніколи не доженемо Китай у виробництві чіпів, але ми точно можемо зараз виробляти нові матеріали, які більше екологічно чисті, більш органічну продукцію. Уловлювати СО2, і тому подібне. Це ще ніхто не робить. І якщо говорити про нові ідеології, які сьогодні у світі панують, це, звичайно, ідеологія зелених переходів”, - додав громадський діяч.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

За його словами, зелений перехід означає, що економіка переходить на альтернативні та екологічно чисті джерела ресурсів.

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов заявив, що Україна потребує швидкого стрибка, стрімкого ривка вперед.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Рохов зазначив, що політик мав би бути архітектором майбутнього.