Від політиків залежить те, як будуть жити громадяни, вони буквально архітектори їхнього майбутнього. Таку думку висловив політичний консультант, розробник адвокаційних та виборчих кампаній Руслан Рохов. Також у програмі Олексія Толкачова «БДСМ. Болючі розмови» він розповів, як це «будівництво» майбутнього провести ефективно.

Спершу гість програми проводить просту аналогію із хворим зубом: якщо чекати, щоб він перестав боліти, то просто зігниє нерв. «Ми розуміємо, що можна, звичайно, потерпіти, але краще піти до стоматолога і вирішити проблему. Те ж саме зі станом речей в Україні», - констатує Рохов.

На його думку, громадянам варто почати дивитися на політиків як на провайдерів майбутнього і вже з цієї позиції, сформувавши єдине розуміння, обирати: хто яке майбутнє пропонує і яке майбутнє вони хочуть. «Політик мав би бути архітектором майбутнього, який своїми рішеннями базовий стан речей, ту модель, яка є, робить такою моделлю, якою б її хотіли бачити люди», - пояснює консультант. Далі він додає, що архітектурним бюро виступає парламент, а уряд – виконує його рішення.

Як зазначає Рохов, якщо пропозиції політиків щодо майбутнього однакові, то є відповідний запит суспільства і тоді вже потрібно аналізувати, наскільки ця команда зможе реалізувати свої ідеї при владі. «Ми не можемо вангувати, що буде за горизонтом у майбутньому. Але сьогоднішній день виборів – це стрілочка в майбутнє, це те що нам обіцяють», - підкреслює експерт.

Також він пропонує обов’язково аналізувати діяльність політиків у минулому і порівнювати із тим, яке майбутнє вони пропонують громадянам зараз: «Чи вони в минулому займались тим самим чи просто під вибори зараз це обіцяють?».

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Рохов заявив, що з’являється категорія людей, яка не розглядає політика як месію.

Також Знай.ua писав про те, що Рохов розповів про альтернативу пасивному споживанню життєвих цінностей.