У програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?» експерт з питань соціальної політики Андрій Павловський поміркував над тим, чи мають протести в Україні справжні результати.

Передусім гість програми зазначає, що українці не повинні дозволяти нікому знущатися з себе. «Навчіться себе захищати, нічого особливого в цьому немає», - підкреслює він.

Зокрема, Павловський нагадує про протест військових пенсіонерів, коли вони зібралися під Верховною Радою з вимогою поговорити з Разумковим. «Це дало результат. Влада перелякалася. У той же день Зеленський дав доручення уряду, влада знайшла гроші та пообіцяла кожному військовому пенсіонеру додати мінімум по п'ятсот гривень», - розповідає експерт. Аналогічно, каже він, відбулося все і з «євробляхерами», і з шахтарями, які пригрозили перекрити міжнародні траси, якщо вони не отримають заборгованості по зарплаті.

Отже, гість програми підсумовує, що організовані протести активних соціальних груп, які захищають свої інтереси, в Україні проходять успішно. «Влада у нас все-таки реагує на соціальні протести», - підкреслює Павловський.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кулик заявив, що соціальне та політичне обурення українців може вилитися в протести восени.

Також Знай.ua писав про те, що Солонтай оцінив рівень політичної активності української молоді.