Політичний експерт Андрій Кучер в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24" розповів, чому не звільняють прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля.

"Я мало вірю в переобрання даного скликання. Я більше вірю в те, що буде зміна Кабінету міністрів... До цього розганяли різні "темники" з приводу того, хто ж претендує піти. І насправді чи то Таран, то чи Малюська, міністр юстиції... З приводу Шмигаля якщо ми говоримо, то на даному етапі його невигідно міняти", - сказав Андрій Кучер.

Він зазначив, що існує така політична технологія, коли всі проблеми можна на когось списати.

"Насправді, “Слугам” зараз невигідно робити заміну Шмигаля, тому що елементарно ні на кого. Була трійка лідерів, які претендувала на місце прем'єр-міністра... Один з них був якраз Кубраков з "Великого будівництва", його не можна тепер смикнути звідти, тому що "Велике будівництво" ще дофінансовується. І на нього великі погляди президента... Друга людина — це Федоров, улюбленець президента. І дійсно людина, міністерство якого дійсно дає плоди... І чомусь тут в трійці був міністр Чернишов, Мінрегіон", - додав Кучер.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв зазначив, що Шмигаля змінять, але змінять в той момент, коли це буде вигідно всім.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Кулик заявив про протести восени, що такий шторм може знести весь режим.