Політичний експерт Руслан Бізяєв в ефірі програми «Прогноз» розповів про можливість відставки Кабінету міністрів Шмигаля.

«Судячи з тих анонсів, які ми чуємо, в тому числі від спікера Разумкова і офіційні спікери партії «Слуга народу» кажуть, що вони допускають кадрові ротації в Кабінеті міністрів. У доступному для огляду майбутньому реальна зміна міністрів, міністра оборони можливо одного з віце-прем'єрів, міністра мінсоцполітики та міністра юстиції», - сказав він.

Бізяєв вважає, що відправляти прем'єр-міністра Шмигаля у відставку будуть тільки в тому випадку, коли буде компромісна фігура, яка влаштує всіх гравців. Тому що в разі відставки прем'єр-міністра, підтвердив він, автоматично у відставку йде весь Кабінет міністрів. І якщо протягом 30 днів Верховна Рада не призначає нового прем'єр-міністра, додав він, то оголошуються дострокові парламентські вибори.

«На сьогодні дострокові парламентські вибори основним гравцям не вигідні, тому я думаю, що Шмигаля змінять, але змінять в той момент, коли це буде вигідно всім. Швидше за все це станеться після прийняття бюджету. Якщо за цей час не прилетить ніякий чорний лебідь», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Рейтерович, що зі Шмигаль якщо і будуть розлучатися, то цивільно, красиво.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також раніше для Знай.ua Бронжуков розповідав: я зараз не бачу передумов ні для повного перезавантаження уряду, ні для його часткової ротації.