Керівник аналітичного центру Strategic Group Sofia Андрій Єрмолаєв поміркував над тим, чи можуть долю України вирішити без неї. А також у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» він розповів про загрозу нового «пакту Молотова-Ріббентропа».

Як пояснює Єрмолаєв, цілісність України є елементом безпеки Європи, а відтак про некерований розпад держави не йдеться. З іншого боку, він попереджає про певні ризики: у майбутньому Україна може стати країною третьої ліги.

Також гість програми міркує над можливістю розв’язати проблеми держави. За його словами, питання Донбасу вирішити ще можна, але Криму – навряд, тут діалог відсутній. «Питання в тому, чи залишиться Україна на своєму хуторі, нехай навіть після відходу Росії – чи вона повернеться у великий континентальний діалог», - міркує експерт.

Зараз же, каже він, існує небезпека конфліктів, а відтак варто очікувати посилення втручання ззовні у справи держави. Єрмолаєв підкреслює, що передусім йдеться про ментально несамостійну частину української еліти.

Загалом же експерт робить такий висновок: «Найближче майбутнє України, яке я бачу – це децентралізована провінція, яка активно розвивається».

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Єрмолаєв розповів, що відбувається в Росії.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, які негативні наслідки терпить Україна через військовий конфлікт з Росією.