Голова політичної партії “Рідна країна” Микола Томенко в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською розповів, що кожна влада перешкоджала роботі журналістів.

“Зараз журналісти дзвонили мені, що от при вас ми жили як білі люди, а зараз навіть в їдальню нас 4 людини по черзі пускають. Бо, як класик писав — їдальня тільки для членів парламенту. І не можна у кулуарах до живого депутата підійти, поставити питання”, - сказав Томенко.

Він зазначив, що у 2002 році він домігся прямої трансляції засідань Верховної Ради.

“Я згадав, що це всі провладні партії, це не лише обмежує Разумков зараз своїм рішенням... Я нагадаю, що коли “Народний фронт” була новіша фракція, Пашинський говорив, що нам журналісти на погоджувальній раді заважають працювати. І треба заборонити. Перед тим у Верховній Раді Рибак і команда Януковича хотіла скло зробити в ложі. Пам'ятаєте, що можуть тупі предмети падати на депутатів, наносити їм шкоду”, - додав Микола Томенко.

За його словами, тоді він запропонував опозиції помінятись місцями з “Партією Регіонів” і не будувати скло.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

“Кожна партія, яка приходить до влади, вона повертається до цієї історії, щоб журналістів не допустити, це не транслювати, це обмежити, і так далі, і так далі”, - підкреслив Томенко.

Як повідомляв Знай.ua, Чаплига розповів, навіщо влада хоче створити нову концепцію держави.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Мінаков зазначив, що є європеїзація нейтральна по відношенню до свободи.