Фінансист, інвестиційний банкір Сергій Фурса у програмі Яніки Мерило «Суб'єктивно з Яніки Мерило» розповів про важливість переробки сміття. За його словами, це важливий елемент в збереженні екології, але за нього треба платити.

«Щоб зробити сміттєпереробний завод, треба підняти тарифи. Тому що тарифи на вивезення сміття смішні і поки будуть такі низькі тарифи, ми будемо завалювати звалищами себе», - зазначив Фурса.

За словами експерта, ця тема дуже важлива, тому що зараз у світі панує тенденція збереження екології. На думку фінансиста, те, що Зеленський говорить в США про екологію – це добре, тому що ця тема там «продається».

«У нас є річка Дніпро з екологічною катастрофою (зелена) і з цим треба щось робити. Це явно дуже дорого і треба щось робити, щоб цього не було», - підкреслив експерт.

Як зазначив Фурса, переробка сміття дуже важлива, але вона ніде не окупається.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Якщо хочете дихати чистим повітрям – платіть», - сказав Фурса.

Як повідомляв Знай.ua, Баник розповів про результати Bug Bounty «Дії».

Також Знай.ua повідомляв, що Баник заявив, що все більше людей відмовляються від паспортів-книжечок і переходять на ID-карти.