Чи можливі в Україні найближчим часом дострокові парламентські перевибори? Свою думку з цього приводу у програмі «My.ua» висловлює астролог Влад Росс.

«Якщо цієї осені буде новий Майдан, то перевибори парламенту дуже ймовірні. Однак зараз все йде до того, що дострокові вибори будуть не восени, а наступної весни. Але річний гороскоп України говорить, що дострокові вибори однозначно будуть у 2023 році. Це я кажу зі стовідсотковою гарантією. Парламентські вибори точно будуть, але цілком можливі й президентські. Однак не можна виключати щось подібне і навесні 2022 року. Уран – це символ перевороту, і він знаходиться в будинку влади. Так що нинішній склад Верховної Ради точно не дотягне до 2024 року», - вважає гість програми.

Також він торкнувся питання про запуск «Північного потоку-2».

«Я завжди говорив, що «СП-2» добудують, але запустити його в тому обсязі, в якому хотіла Росія, не вийде. Річ у тім, що в Німеччині до влади прийдуть Шольц і «зелені», а вони повністю знищать все те, до чого прагнув Путін. У цій країні буде зовсім інша доктрина газопроводу. Задум Путіна не здійсниться – Росії доведеться і далі перекачувати газ через Україну», - каже Влад Росс.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше цей астролог заявив, що нинішня осінь буде успішною для Терезів, Близнят, і особливо Водоліїв.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Росса, цієї осені в Україні дуже ймовірні революційні потрясіння.