Чи є у Володимира Зеленського конкуренти в українській політиці? Свою думку про це у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» висловлює політичний експерт Світлана Кушнір.

«Зеленський і Офіс президента не бояться ніяких конкурентів. Президент і сам у своєму інтерв'ю заявив, що конкурентів у нього немає. Правда, тут є одна тонкість. Я не знаю, хто в оточенні Зеленського працює над його риторикою, але хтось повинен був йому пояснити: деякі речі президент може тримати в пам’яті, але йому не можна говорити це вголос. Це стосується і міжнародної арени, і самої України. Наприклад, не можна називати ім'я якогось політика та одночасно заявляти, що ти не вважаєш його суперником – тим самим ти вже ставиш його на свій рівень. Якщо раптом будуть призначені дострокові президентські вибори, то хто стане два місяці очолювати державу? А якщо раптом він перестане бути ручним? Але насправді ніхто в нашій країні не повинен бути ручним», - вважає експерт.

Вона наполягає, що у кожного має бути своя думка і своя позиція.

«Разумков проводив кампанію в регіонах. І зараз, згідно з Конституцією, він самостійний як глава законодавчої гілки влади», - нагадує Світлана Кушнір.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політолог Михайло Чаплига висловив упевненість, що в країні пройдуть дострокові президентські перевибори, а після них – парламентські.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Віталій Кулик допустив цієї осені можливість масових протестів, які приведуть до зміни влади.