Політичний діяч Геннадій Балашов в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24" розповів, чи схожа ситуація в Афганістані на ситуацію в Україні через співпрацю зі Сполученими Штатами Америки.

Геннадій Балашов пояснив, чому ситуація в Україні не схожа на ситуацію в Афганістані.

"Цивілізаційно ми просто перебуваємо на різних майданчиках. Афганістан все-таки залишився в середньовіччі, і взагалі-то у них поняття ці, племена бігають, вони всі утворюються в банди. Плюс підживлюються цими наркотрафіками. Це взагалі інша цивілізація, звідкись із середньовіччя. А Україна все-таки європейська країна. І Київ цілком європейське місто", - сказав Балашов.

За його словами, у Європи є певні плани на Україну, і вона поступово поширює свій вплив.

"Європа заходить в Україну бізнесом, грошима, дорогами. Політикою. І Сполучені Штати Америки разом з ними. Європа потребує постійно розширення. Бо чим більше територій і людей будуть до Європейського Союзу приєднуватися, тим більше вони грошей випустять. Тому що буде більше євро", - додав Геннадій Балашов.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Він зазначив, що в Європі теж є демографічні проблеми, які вони намагаються вирішити.

Як повідомляв Знай.ua, утримання біженців з Афганістану може влетіти українцям у пів мільярда: на що піде божевільна сума.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Курбан заявив, що всі вважають, що США зазнали поразки і втекли з Афганістану, а це не так.