Нумеролог Надія Штабська в ефірі програми “My.ua” з Катериною Павловою розповіла, люди яких професій матимуть успішну осінь.

Надія Штабська розповіла, у кого буде успішна осінь.

“Якщо взяти зріз подивитися, актуальною як у 2020, так і у 2021 році є сфера медична. Але все-таки як будуть прописані якісь реформи. Інше бачення, як нетрадиційний підхід до медицини. Тому що в загальному 2021 рік, він про емоційно-психологічне здоров’я. Про те, як ми себе відчуваємо, і те, як це проявляється фізично. На ринку будуть мати попит і масштабуватися професії, що зв’язані з психотерапією. Ті психологи, які працюють саме з тілом, з душею, з душевним станом”, - сказала Штабська.

Вона зазначила, що у 2021 році українці, особливо молодь, часто проявляли симптоми на кшталт панічних атак, меланхолій та психічних розладів.

“Також ми бачимо тенденцію, це все, що пов’язане з закладами харчування. Те, що стосується здоров’я. Що ми їмо, коли ми їмо, в якій атмосфері ми їмо. І заклади, які створюють концепцію… Теж будуть в топі”, - додала нумеролог.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

За її словами, також популярністю будуть користуватись нові форми та платформи для освіти.

“Все, що пов’язане з еко. Це екопродукти, екоматеріали, фермерство. Це все, що пов’язане з благодійністю”, - підкреслила Надія Штабська.

Як повідомляв Знай.ua, астролог Влад Росс передбачив особливо щасливу осінь для трьох знаків Зодіаку – кому чекати удачі.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Романова розповіла, яке майбутнє карти таро показали Україні.