Астролог, нумеролог і психолог Розалія Романова зробила у новій програмі «Головне» на каналі «MY.UA» розклад таро на майбутнє України.

За словами астролога, протягом трьох наступних років Україні не вдасться надто збільшити свій авторитет у світі.

Тим не менш, каже вона, рахуватися з державою все одно будуть: на неї будуть озиратися, її справами будуть цікавитися. «Нас не можна буде скинути з рахунків. Ми будемо нагадувати: почуйте нас і прийміть нашу думку до відома», - стверджує Романова.

Також нумеролог розповідає, що в цей період кожен має шанс гарно заробити і отримати гарні результати своєї роботи. «Але водночас зараз такий період, коли можна і втратити», - попереджає вона. За словами Романової, саме надмірне захоплення та хизування амбіціями може призвести до втрат. «Потрібно зберігати здоровий глузд і тоді буде все добре - це стосується і управління державою», - підкреслює вона.

Експерт нагадує, що Україна – центр Європи і її житниця, де досі знаходяться монети віком у 2 тисячі років на розкопках. Тобто, пояснює гостя програми, сюди завжди приходили щось купувати, а відтак за встановлення контролю над цим місцем завжди відбувалася боротьба. Водночас Романова акцентує, що це судження стосується усіх віків, а відтак державі варто повертатися обличчям до всіх.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романова розповіла про вплив Нового Місяця на людей в певних знаках зодіаку.

Також Знай.ua писав про те, що Романова заявила, що Новий Місяць у Леві сприяє вдалому продажу.