У новій програмі «Головне» на каналі «MY.UA» астролог, нумеролог і психолог Розалія Романова розповіла про вплив Нового Місяця на людей в певних знаках зодіаку.

«Перш за все я буду розповідати як астролог і грунтуватися на місячному календарі, тому що Місяць – це найближче до нас небесне тіло, воно найбільше впливає на землян. Ми можемо подивитися на відливи і припливи, яке це грандіозне видовище, а людина на 80% складається з води. Тому Місяць на нас впливає колосально і зараз він почав зростати. Стався Новий Місяць і цілі два тижні у нас є, щоб бути активними», - підкреслила вона.

Романова вважає, що саме в такий період людина повинна бути ініціативною, робити нові справи і в такий період дуже добре продавати і купувати. І це стосується кожного українця на домашньому рівні, підтвердила вона, Новий Місяць відбувається щомісяця, тому кожен місяць це актуально. Важливо ще звертати увагу, в якому сузір'ї народжується Місяць, впевнена вона.

«Зараз Місяць народився у сузір'ї Лева, а Лев – це вогняний знак, найактивніший і сильний. Це такий знак, який дає найбільший імпульс. Коли Місяць народжується у знаку Рака, то це більш спокійні два тижні, якщо у знаку Близнюків, то більш хороші для комунікації. Тобто кожен знак має своє значення і зараз у нас Лев, тому не сидіть рівно, а дійте», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Росса, що як тільки Україна зустріне свій день народження 24 серпня, розпочнуться зрушення.

Також раніше для Знай.ua Росс розповідав, що між 2024 і 2036 роками у Росії є всі шанси розвалитися.