Як Новий Місяць у Леві повпливає на фінансову сферу життя людини? Про це розповіла астролог, нумеролог і психолог Розалія Романова у програмі «Головне» на каналі «MY.UA».

За словами експерта, зараз найвдаліший час для купівлі-продажу: один купує, тобто віддає гроші, інший продає, тобто отримує, але в серпні вигоду матимуть всі.

Новий Місяць у Леві, каже Романова, дає можливість продати товар із більшою вигодою. «Якщо продавати зараз, то отримаєш найбільш вигідний результат, а якщо будеш тягнути, то може не продасться зовсім або за нижчу ціну», - пояснює вона. Також астролог додає, що варто ловити момент і не залишати нічого на осінь.

Тобто, пояснює вона, у серпні потрібно приймати будь-які пропозиції одразу. «Зараз період, коли працює правило, що головне опинитися у потрібний час у потрібному місці», - констатує Романова. Як зазначає нумеролог, купувати – це інвестувати, а зростаючий Місяць обіцяє великі прибутки. А відтак, каже вона, не можна сидіти склавши руки, це ідеальний момент для розумних інвестицій і вкладень.

Принагідно Романова зазначає, у яких саме сферах варто розраховувати на прибутки. «Зараз місяць серпень, а серпом ми збираємо врожай, тому все, що стосується продовольства і сільськогосподарської техніки, все, що стосується роботи на землі - цьому всьому відкривається зелене світло», - розповідає астролог.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романова розповіла про вплив Нового Місяця на людей в певних знаках зодіаку.

Також Знай.ua писав про те, що Мусалян розповіла, кому серпень принесе успіх.