Флагштоки і паради не є причиною для гордості. Так заявив економіст Юрій Атаманюк у своєму блозі.

На думку економіста, нетипові інфраструктурні проєкти дуже вигідні, оскільки важко оцінити вартість матеріалів та роботи. «Коли ти робиш проєкт а-ля пам'ятник, то він єдиний у своєму роді і немає можливості дати нормальну оцінку», - пояснює експерт і додає, що на таких речах легко нажитися. Також він зазначає, що ідея влади з флагштоками – не більше, аніж показуха, і тут немає жодних причин чимось пишатися.

Також експерт висловлює свою думку щодо різноманітних святкувань і парадів. «Я за будь-яке шоу, але коли це Лас-Вегас і багата Америка, тоді, будь ласка, а коли ми в боргах просимо гроші, а люди убогі...», - підкреслює він. Експерт зазначає, що Україна перебуває в ситуації військового конфлікту і це потрібно враховувати, адже про який парад може йтися, коли немає коштів на операції потерпілим чи на забезпечення життя дітей-сиріт.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк заявив, що для повернення Криму треба створити в Україні привабливі умови.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Атаманюк розповів, як зберігати гроші, щоб вони не знецінилися.