Як людина, котра виросла в Америці, працювала на дипломатичній службі в Україні та США, потрапила під американські санкції? Про це політичний консультант, ексдипломат Андрій Теліженко розповів у програмі «On target з капітаном Гарі Табах».

«Я розповів правду, що сталося, в період 2016 року, коли вибори були в Америці і кандидатом в президенти йшов Трамп. Тоді я зустрівся з пані Чалупою, яка запропонувала мені співпрацювати, давати інформацію проти кандидата Трампа і його команди. Я відмовився, будучи дипломатом, а вона співробітником DNC, прийшла до мене і попросила у мене бруд на команду Трампа або на самого Трампа. Вона вважала, що це можна, що Трамп - російський агент і Україна повинна допомагати, вона зобов'язана допомагати і брати в цьому участь», - говорить він.

За словами колишнього дипломата, він доповів про ситуацію послу України в США.

«Так далі не можна робити, це незаконно і кидає тінь не на нас із ним, а на країну, адже ми представляємо Україну. Що і було надалі. Ну, ми після цього бачили зустріч з Чалупою, вона мала спілкування в Римі з політиками нашими і дипломатами, що був злив чорної бухгалтерії Манафорту. Все, що відбувалося, підтвердило те, що я говорив», - розповідає Андрій Теліженко.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тягнибок вважає, що після ляпаса в Афганістані Америці не можна втрачати Україну.