Представники Національного корпусу у своєму Telegram-каналі повідомили, що активісти під стінами суду, де проходило друге засідання за справою Олександра Тарнавського, влаштували виставку з фотографіями графіті, які були намальовані по всій країні у знак протесту проти влади.

«Сьогодні в Новозаводському суді Чернігова відбулось друге засідання по справі керівника місцевого осередку Національного Корпусу Олександра Тарнавського, який начебто зробив образливі написи на парканах й будівлях, адресовані, за версією слідчих, Зеленському», - зазначено у публікації.

У публікації сказано, що адвокат сторони захисту подав клопотання, щоб почути двох свідків: поліцейського, який оформив заяву на Олександра Тарнавського, на думку представників Нацкору, з хибними свідченнями та другого поліцейського, який склав протокол по справі, як зазначено у Telegram, з порушенням.

«Зазначимо також, що під стінами суду активісти зробили тематичну виставку з фотографіями написів, які з'явились по всій Україні на підтримку Сергія Величка та інших патріотів, ветеранів, яких репресує режим», - підкреслено у Telegram.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У Telegram зазначено, що наступне засідання відбудеться 16 вересня о 16.00.

Як повідомляв Знай.ua, в Одесі пройшла акція проти репресій патріотів.

Також Знай.ua публікував слова Тамаріна про ситуацію на Сході: Розрив, обмеження економічних та дипломатичних відносин – це має відбуватись.