Керівник київського осередку Нацкорпусу Сергій Тамарін, юрист, ветеран полку «Азов», громадський і політичний діяч Сергій Тамарін у своєму блозі розповів, що влада застосовує невірну політику щодо ситуації на Сході. За його словами, якщо ми самі себе не можемо захистити, то ми нікому не потрібні.

«Окрім оголошення війни може бути ціла низка зовнішньополітичних дій, які говорять про те, що Україна у стані війни і те, що Росія – країна агресор. Розрив, обмеження економічних та дипломатичних відносин – це має відбуватися», - зазначив Тамарін.

За словами експерта, влада заявляє про хвилювання щодо безпеки країни, а з іншого боку має заборгованість перед військовими, які стоять на передній лінії. Також, як зазначив Тамарін, влада не переймається введенням стандартів НАТО.

«Є відведення снайперських груп, розведення військ – це говорить про те, як керівництво країни бачить свій воєнний стан або війну – ніяк не бачить», - підкреслив Тамарін.

Як заявив експерт, навіщо ми потрібні міжнародним організаціям, якщо ми самі себе та свої інтереси не можемо захистити.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тамарін розповів про переваги від імплементації доктрини Інтермаріуму.

Також Знай.ua публікував слова Корчілави: Не можна отримувати величезні гроші, брати на себе зобов'язання і нічого не робити.