Керівник Центрального штабу Національного Корпусу Максим Жорін у прямому ефірі на youtube-каналі «Національний корпус» розповів, як ставиться до мігрантів. За його словами, якщо людина паразитує в нашій країні, то не важливо, якої вона національності.

«Ще у 2015 році ми привертали увагу до того, що українська влада за копійки продає українське громадянство будь-кому, звідки б ти не приїхав. Але це майже неможливо, якщо ти приїхав допомогти Україні у боротьбі за її майбутнє та території», - зазначив Жорін.

За словами націоналіста, кількість мігрантів в Україні зростає, на його думку, це відбувається через пріоритети влади та корумпованість системи.

«Я погано відношусь до тих, хто є шкідливими та паразитами. Я абсолютно нормально ставлюсь до іноземців, які працюють, допомагають та є корисними, але я так само погано ставлюсь до українських елементів, які нічого не роблять та є паразитуючими у нашій країні», - підкреслив Жорін.

Як зазначив націоналіст, він нормально ставиться до мігрантів, які є корисними для України, а до тих людей, які лише паразитують в нашій країні, будь це наші громадяни чи іноземці – ні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, в Одесі пройшла акція проти репресій патріотів.

Також Знай.ua публікував слова Тамаріна про ситуацію на Сході: Розрив, обмеження економічних та дипломатичних відносин – це має відбуватись.