18 вересня о 12:00 у Черкасах планується провести акцію підтримки ветеранів, які воювали з Росією і яких зараз влада вирішила ув’язнити. Детальніше про цю подію розповіли представники Національного Корпусу у своєму Telegram.

Як зазначається у публікації, влада вирішила вести боротьбу не з кремлівськими агентами, а з ветеранами війни та патріотами, які захищали Україну від російської агресії. «Проти ветеранів за надуманими звинуваченнями порушено цілу низку кримінальних проваджень», - повідомляється у Telegram.

Тим не менш, представники Нацкорпусу заявляють, що владі не вдасться залякати їх відкриттям цих кримінальних справ та репресивними діями. «Тиск та переслідування влади завжди викликають ще більший вибух та протест суспільства, й всі ми знаємо, чим рано чи пізно це закінчується для режимів та їхніх очільників», - зазначають вони у своїй публікації.

Отже, у Telegram Нацкорпус закликає українців не залишатися байдужими і вийти на акцію 18 вересня о 12:00 у Черкасах, аби підтримати патріотів і ветеранів. У повідомленні акцентується на тому, що влада, очевидно, вважає їх найбільш небезпечними для себе.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, активісти під судом влаштували виставку фотографій графіті у протест проти влади.

Також Знай.ua писав про те, що в Одесі під управлінням Національної поліції пройшла акція у підтримку Тихона Шаврука.