Керівник Центрального штабу Національного Корпусу Максим Жорін у своєму Telegram розповів, що влада збирається вилучати легальну зброю у патріотів. За його словами, це ніяк не оберігає владу від можливих хвилювань.

«Дозвільній системі передали списки ветеранів з різних підрозділів та націоналістів, які мають зареєстровану зброю. Задача – за будь-яку ціну знайти порушення в зберіганні та вилучити все», - зазначив Жорін.

За словами націоналіста, влада боїться ветеранів особливо озброєних, тому було дане розпорядження вилучати зареєстровану зброю по всій країні.

«Отримав уже багато повідомлень про те, що така ситуація зараз спостерігається майже по всіх регіонах», - підкреслив Жорін.

На думку націоналіста, верхівці влади поступають різні невірні поради, тому що вилучення зброї в активної патріотичної спільноти ніяк не впливає на зміни у владі, тому таким чином влада себе не оберігає від кадрових хвилювань.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, в Одесі пройшла акція проти репресій патріотів.

Також Знай.ua публікував слова Тамаріна про ситуацію на Сході: Розрив, обмеження економічних та дипломатичних відносин – це має відбуватись.