Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький у прямому ефірі телеканалу «Україна 24» розповів, що у влади нема бачення, як розвивати обороноспроможність України. За його словами, треба не боятися можливого наступу Росії, а бути до нього готовим.

«Я думаю, що питання небезпеки зі сторони Білорусі полягає не у бажанні самих білорусів і навіть не у бажанні самого Лукашенка. Просто може прийти момент (скоріше за все це не 2021 рік), коли російські війська зайдуть на подібні навчання і вже ніколи не покинуть територію – тоді ми справді можемо мати великий плацдарм», - зазначив Білецький.

На думку націоналіста, це не станеться цього року, адже інтеграція Білорусі та Росії не зайшла так далеко, щоб вони могли це зробити. Як зазначив Білецький, головне питання це не: «чи боїмось ми наступу Росії?», а саме: «що ми зробили, щоб не боятися наступу Росії?».

«Так, ми уже витрачаємо чималі суми – більше 5% бюджету (хоча в цьому році на 500 млн менше, ніж попереднього року). Але у нас немає жодного стратегічного бачення, як нам захищатися, модернізувати оборону, яка нас захистить від будь-якого повномасштабного наступу», - підкреслив Білецький.

Лідер Національного Корпусу зазначив, що влада не вирішує питання патронного заводу, вимирання військово-повітряних сил. За словами Білецького, організована владою «Територіальна оборона» є бутафорською.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

«Треба щось робити, щоб бути готовими, якщо це трапиться (наступ Росії, - ред.)», - заявив Білецький.

Як повідомляв Знай.ua, в Одесі пройшла акція проти репресій патріотів.

Також Знай.ua повідомляв, що Білецький розповів про технічні можливості України у війні з РФ.