Керівник першої муніципальної школи ОСББ Ірина Головатенко в ефірі "Романенко Бесіди" з Юрієм Романенком розповіла, що все, що знаходиться всередині будинку — є власністю мешканців.

"Дорогі друзі, все, що знаходиться всередині будинку — це ваша власність. Тому, історія про те, що чому перед виборами нам ніхто нічого не робить, куди ж поділися депутати. Бували ситуації, коли депутати свої фонди використовували на маленькі ці ремонти, ця практика, на жаль, триває", - сказала Ірина Головатенко.

Вона зазначила, що у 2020 році почала зростати кількість ОСББ, тому що люди зрозуміли, що пора об'єднуватися.

"Я знаю випадки і в Києві, і в інших містах, коли раптом починали якісь ремонти, люди говорили так ось, дурниця, що ви нам розповідаєте, подивіться, ось знайшлися гроші, для нас зробили безкоштовний ремонт. Тобто, люди навіть не розуміють, що ці гроші все одно виділені з бюджету", - додала Головатенко.

За її словами, також наближається зима, і можуть виникнути проблеми з подачею тепла в будинок. Зокрема, раніше тепло подавалося до будинку, а в самому будинку послуга називалася централізованим опаленням.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

"Якщо ви будинком не зібралися і не вибрали якусь іншу форму управління, вам послуги надаються до входу в будинок. За винятком газу та електрики. Тобто, беремо опалення. Труба широка, вікна діряві. Дах дірявий, двері навстіж. Чого ж я її буду закривати, там же є хтось, хто піде за мною ці двері під'їзду закриє", - сказала Ірина Головатенко.

Як повідомляв Знай.ua, Киричук заявив, що люди вибирають ЖЕКи, бо для цього нічого не потрібно робити.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Гуманенко розповів про переваги створення ОСББ в багатоквартирних будинках.