Єврокомісія може визнати незаконними вибори до Державної думи Російської Федерації. У програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» політичний аналітик Юрій Подоляка припустив, якою буде реакція Росії.

Передусім гість програми зазначає, що Росія вважає своє протистояння з Європою довічним і цілком звиклася з цим. Аби не бути голослівним, він нагадує, що про це нещодавно говорив і президент РФ: «або ми їх, або вони нас».

А відтак, каже він, жодного резонансу рішення Єврокомісії щодо законності чи незаконності виборів до Держдуми в Росії не матиме. «Те, що Єврокомісія щось там для себе прийняла – для Москви це ні про що, тобто фільчина грамота. Ніхто про це зовсім не заморочується. І ніхто, звичайно, не буде координувати свої дії з тим, що говорить Єврокомісія», - підкреслює Подоляка.

Водночас аналітик зауважує, що в цьому полягає і різниця між Україною та Росією: перша прислухається до Єврокомісії, друга – ні. «Нехай приймуть все що завгодно, аж до того, що Москва – це частина Європи. Всім тут наплювати», - констатує Подоляка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Подоляка розповів, чи пішла Росія на поступки США після саміту в Женеві.

Також Знай.ua писав про те, що Подоляка заявив, що всередині Європейського союзу немає єдності.